Öt meccs, öt győzelem - továbbra is százszázalékos az U19-es focicsapat

A Budai FC vendége volt a Szpari U19-es csapata. A csapat kétszer is vezetett, de az ellenfél egyenlített. A hajrában viszont megszerezte a győztes találatot a Nyíregyháza, így ötödik meccse után is százszázalékos, és vezeti a tabellát! 

3. perc: Szokolai Márk saját térfelünkön, a felezővonalnál szerzett labdát. A jobb oldalon beinduló Tóth Ákost játszotta meg, aki egy átvétel után a hazai csapat kapuja elé adott be élesen. A beadott labdát a visszafutó hazai védőjátékos juttatta a kimozduló kapus mellett a kapuba. Öngól! (0:1)

63. perc: Egyenlítettek a hazaiak, de a 63. percben újra előny nálunk! Jobb oldalon végeztünk el bedobást az üres területbe belépő Szokolai Márk felé. Szokolai a mérkőzésen lendületesen játszó Tóth Ákos elé passzolt, aki az ötössel egymagasságban laposan, a hosszún érkező Batta Gergőt hozta helyzetbe, utóbbi nem hibázott, ballal higgadtan a kapuba lőtte a második találatunkat. (1:2)

89. perc: Bár ismét egyenlítettek a fővárosiak, a mérkőzés hajrájában a 90 perc során végig dinamikusan játszó, sokat kezdeményező Tóth Ákos jobb oldalon két csellel átjátszott két hazai védőt, majd a pálya tengelyében, a támadást kísérő és a tizenhatos elé érkező Majdanics Milánt játszotta meg. Majdanics a védők gyűrűjében kilőtte a hosszúsarkot úgy, hogy a labda a jobb kapufáról vágódott a hazaiak kapujába, ezzel megszerezve a győztes találatot. (2:3)  

Budai FC-Tabán U19 – Nyíregyháza Spartacus BJLA U19 2:3 (1:1)

Nyíregyháza Spartacus:Talián László – Matyi Zoltán, Hunyadi Bence, Ferencz Róbert, Gönczör Róbert (Tagai András a szünetben) – Németh Csaba, Seres Patrik (Majdanics Milán 65’) - Tóth Ákos, Torkos Máté (Batta Gergő a szünetben) – Szokolai Márk, Tangel László (Molnár Zoltán 77’)

Edzők: Lengyel Roland, Gyurovics Zsolt

Gólszerző: Öngól, Batta Gergő, Majdanics Milán

Lengyel Roland vezetőedző: - A mai nap a küzdeni akarást és győzelembe való hitet emelném ki! Kétszer szereztük meg a vezetést, amit még egalizáni tudott ellenfelünk, de a végén olyan plusz energiákat mozgósítottunk, amivel meg tudtuk nyerni a mérkőzést.  A tabellán elfoglalt pozíció nem látszott a pályán, viszont győzelmünk teljesen megérdemelt, mivel jóval több gólszerzési lehetőséget teremtettünk az ellenfél kapuja előtt. Gratulálunk a fiúknak a mai naphoz, a Budai FC-nek pedig sok sikert kívánunk a továbbiakban.