Országos akcióra készül a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom: flashmob országszerte most szombaton!

Június 10-én szombaton 11 órakor mindenki egyszerre, egy időben mozdul az országban: kicsik és nagyok egyszerre járnak körtáncot és éneklik el a "Kicsi vagyok én, majd megnövök én" kezdetű nótát. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom flashmobja azt jelképezi, hogy gyereknek és szülőnek lenni is jó!

A mozgalom 2018 óta rendezi meg a nagy országos gyerekemelést, amelynek lényege az, hogy egyszerre minél több gyereket emeljünk fel, bárhol is legyünk az országban vagy a határon túl. Tavaly több mint ötven helyszínen tízezernél is több gyereket emeltek fel szüleik. 

Idén táncos flashmob, villámcsődület keretében rendezik meg az eseményt Zalaegerszegtől Szegeden és Budapesten át Nyíregyházáig. Folyamatosan érkeznek a jelzések újabb településekről, legutóbb Szerencs, Szentes és Kelebia csatlakozott az akcióhoz. Négy határon túli városban, Dunaszerdahelyen, Nagyváradon, Csíkszeredában és Zentán is megrendezik a zenés-táncos-gyerekemelős villámcsődületet.

Ráadásul aki feltölti a közösségi felületére az itt készült fotót vagy videót, és ellátja a #gyereketamagasba2023 címkével, nyereményjátékban vesz részt. Minden készen áll a június 10-i nagy gyerekemelő flashmobhoz, csatlakozz te is!

További információ: https://www.haromkiralyfi.hu/gyereket-a-magasba-flashmob