Online edzések - A szobájukba kényszerültek a Flexi Team aerobikosai is

Fontosnak tartják a Flexi Team Aerobik Egyesületnél is, hogy sportolóik továbbra is megfelelő edzésmunkát végezzenek, ezért a körülmények megváltozását követően azonnal felvették a kapcsolatot a gyermekekkel és a szülőkkel. Ennek köszönhetően pedig már harmadik hete tudnak folyamatos munkát végezni a megszokott időpontokban, az interneten keresztül.

 - A jelenlegi járványügyi helyzetre egyfajta pozitív  lehetőségként gondolunk, amelyet megragadva a gyerekek feltöltődhetnek fizikálisan és mentálisan egyaránt. Célunk, hogy a gyerekek az otthoni körülmények között is színvonalasan űzhessék szeretett sportjukat, ezért edzőink csoportokra bontott speciális edzésterveket állítanak össze, amelyek végrehajtását online felügyelik, a gyerekek velük hajtják végre - mondta Magyar D. Judit, az egyesület vezetője. 

Fontos a szülők segítsége 
 

Kiemelten fontosnak tartják a szülői szerepvállalást ebben a jelenlegi speciális helyzetben, hiszen a tanulás mellett a sportban való ösztönzésük, támogatásuk, segítségnyújtásuk is nélkülözhetetlen.

- A most kialakult helyzet kiváló alkalom továbbá arra is, hogy a sportolóink magasabb fokú önállóságot, fegyelmet, kitartást tanuljanak. Folyamatos kapcsolatban vagyunk úgy a szülőkkel, mint a gyerekekkel, és pozitívan gondolunk a vírus lecsengése utáni időre, amikor újult erővel folytathatjuk a munkát a tornatermekben - tette hozzá Magyar D. Judit.