Nyomravezetői díj az ismeretlen kődobálóért

A rendőrséghez érkezett bejelentések szerint 2014. november közepe óta több gépkocsinak kő rongálta meg szélvédőjét, illetve karosszériáját a 4-es főút Kisvárda és Nyíregyháza közötti szakaszán. Személyi sérülésről nem érkezett bejelentés, csak anyagi kár keletkezett. Az esetek sötétben, az esti, illetve a hajnali órákban történtek. A helyszíni szemlék és a tanúk meghallgatása alapján felmerült, hogy valaki egy autóból szándékosan dobja meg a szemben közlekedő járműveket.

A rendőrség a közlekedés biztonsága elleni bűncselekmény bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával ismeretlen tettes után nyomoz.

Aki információval rendelkezik a bűncselekményről, az elkövetőről, illetve a keresett gépkocsiról, jelentkezzen a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság (42) 524-600 központi telefonszámán, vagy hívja a 107-es, 112-es segélyhívó telefonszámok valamelyikét! A névtelenség megőrzése mellett bejelentést lehet tenni a Telefontanú ingyenesen hívható 06-80-555-111 számán is (H-Cs.: 8-16, P.: 8-13 óráig).

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200 ezer forint nyomravezetői díjat ajánl fel a bűncselekmény elkövetőjének azonosításához vezető adatok vagy bizonyítékok szolgáltatójának.

A nyomravezető díj visszavonásának jogát a rendőrség fenntartja, a bejelentő személyazonosságát bizalmasan kezeljük.