Nyíregyházi sikerek a Korosztályos Vidék Bajnokságon - jól szerepelt a teniszezők

A Korosztályos Vidék Bajnokságon az egyéni és a páros versenyeken kívül csapatbajnokságot és egyesületi pontversenyt is tartanak. A 2018-ban Nyíregyházán megrendezett Korosztályos Vidék Bajnokságon a MARSO Tenisz Centrum még a 7. helyen végzett, idén azonban az egyesület két helyet javítva, összesítve az 5. helyen zárta a bajnokságot az 51 csapat közül. Emellett számos sikert tudhat maga mögött, amely mutatja a tenisz centrum növendékeinek egyre nagyobb mértékű fejlődését is! 

Závaczki Milán szenzációs játékával az F12 egyéniben első helyezést ért el, míg Varga Viktória a L14 egyéniben az ezüstérmet szerezte meg, hasonlóan a Becser Dominik – Toma Henrik pároshoz, akik az F18 csapatbajnokságban állhattak fel a dobogó második fokára. Varga Viktória Zöldi Alíz oldalán a bronzérmet is „bezsebelte” a L16 csapatbajnokságban. 

Mindezeken túl lehetőség volt más csapatok tagjaival párosban is elindulni, ahol ugyancsak szép eredmények születtek: Varga Viktória Csibrák Antónia (SZVNK SE) oldalán a L14 párosban a második helyet szerezte meg, Juhász Bence Bíró Marcellel (Gellért SE) a F14 párosban valamint Toma Henrik Páll Marcellel (Tenisz Park SE) a F18 párosban is bronzérmet szereztek.

Ezúton is gratulálunk valamennyi MARSO Tenisz Centrumos versenyzőnek, akik közül többen az augusztusi Korosztályos Országos Bajnokságra is kvalifikálták ezáltal magukat.

Eredmények :
F12 egyéni Závaczki Milán 1. hely
L14 egyéni Varga Viktória 2. hely
F18 csapat Becser Dominik – Toma Henrik 2. hely
L16 csapat Varga Viktória – Zöldi Alíz 3. hely
L14 páros Varga Viktória – Csibrák Antónia (SZVNK SE) 2. hely
F14 páros Juhász Bence – Bíró Marcell (Gellért SE) 3. hely
F18 páros Toma Henrik – Páll Marcell (Tenisz Park SE) 3. hely
Egyesületi pontverseny
MARSO Tenisz Centrum 5. hely