Nyíregyházi siker a Megyei Diákolimpián - többen is továbbjutottak az országos fináléba

2020.02.09-én rendezték meg a Shinkyokushin karate Kelet-Magyarországi Diákolimpiai selejtezőt, Nyíradonyban. Mintegy 259, 9 és 18 év közötti diák mérettette meg magát e nagyszabású eseményen. 


 

A nyíregyházi Fight-Team Harcművészeti SE kilenc ifjú tanítványát léptette tatamira küzdelemben, akik számára ez volt életük első versenye. Minden versenyző egyben a saját iskoláját is képviseli ezeken a versenyeken. Gyerek I. kategóriában, Bákány László, Marsalkó Edmond és Gyurcsán Tibor a -36 kg-os súlycsoportban mérkőztek. Balogh Veronika a -29kg-ban. Gyerek II. kategóriában, Jeles Ádám -29 kg-ban, Czegle-Szász Lóránt -36kg-ban mérkőztek.

További két versenyzőnk serdülő férfi kategóriában, Marsalkó Botond és Breznyiczki Benedek és végezetül, Dávida Marcell ifjúsági kategóriában léphetett tatamira. Gyurcsán Tibor négy nagyon kemény küzdelem után, méltán mutatkozott be a jóval tapasztaltabb versenyzők előtt, és nyerte meg a kvalifikációs versenyt. Marsalkó Edmond szintén ebben a súlycsoportban harmadik helyen zárt.  Két fiatal kivételével minden versenyző sikeresen továbbjutott a Debrecenben március 14-én megrendezendő országos döntőbe! 
Edzők, Kazinczy Ferenc és Rózsa Gábor