Nyíregyházán játszottak a legkisebb vízilabdások

Vasárnap Nyíregyházán folytatódott az Észak-keleti Bajnokság U10-es korcsoportjának kűzdelmei, 9 meccs volt rendezésével. A hétvégén szombaton és vasárnap igazi nagyüzem volt, összesen 17 meccset játszottak a városi uszodában. Részt vettek többek között az Eger, Miskolc, Vasas, Debrecen, Pilisvörösvár, Sátoraljaúhely., UVSE csapatai.
Az Aqua Sport Egyesület két csapattal érdekelt a bajnokságban, a fiúk az erősebb, a leányok az alsóbb csoportban érdekeltek. A fiúk először a Cívis Póló Sportegyesület Debrecen csapatával játszottak, majd a Pannergy Miskolc "A" fiataljai következtek. Rendkívüli hangulat várt a gyerekekre, mert nagyon sok néző volt kíváncsi az összecsapásokra. (100 fő dobbal, dudával szurkolva) A fiúk kicsit megilletődve kezdtek, a hangulatot meg kell szokni, de néhány támadás után már úgy játszottak, ahogy az edzéseken tanulták.

- Mivel eredményt nem számolnak ebben a bajnokságban, így a mutatott játék képe alapján értékelt Urbin Tibor a "Baby" csapat edzője: Az előző fordulókhoz képest látványos javulást tapasztaltam mindkét csapatnál a védekezésben, a speciális vízilabdás mozgások arányában, passzok, lövések hatékonyságában, így pozitívan értékelem a meccseket. Kifejezetten tetszett a fiúk Miskolc, és a lányok Eger elleni játéka. Sok munka vár még ránk, de nagyon szép sikerek elé tekinthetünk ha marad a lelkesedés! Hétvégén szombaton 10 órától 18 óráig 8 meccs lesz lejátszva az Észak-Keleti ligában Nyíregyházán, vasárnap Budapestre utazik országos bajnoki forulóra az AQUA SE csapata az Angyalföldi Sportiskola vendégeként. Aznap 5 meccs lesz a városi uszodában az
U14-es korosztálynak - tájékoztatott Szakács Roland AQUA SE elnöke.