Nyári tábor Szigligeten

A Szent Imre Katolikus Gimnázium, Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kollégium, Óvoda és AMI diákjai újra Szigligeten töltöttek felejthetetlen napokat Nyíregyháza önkormányzati táborában. 80 diák vett részt a táborban, a különleges programokban, és fürdött vidáman a Balatonban. Szép emlékekkel tért mindenki haza, igazi felüdülés volt a dolgos hétköznapok, kemény tanulás után!

Következzen néhány vélemény a diákoktól:

„Köszönjük a sofőr bácsiknak, hogy a végtelennek tűnő buszozás után épségben elvittek minket mindenhova. És mivel chipsen és szendvicseken élni nem sokáig lehet, lelkesen „lapátoltuk” a vacsorákat, finom reggeliket, hálás köszönet a szakácsoknak is!”

„Szuper volt Tapolcán a barlangi evezés, a tájékoztató a barlangokról, és az esti séta a szigligeti mólóra. Itt megtudhattuk azt is, ki volt id. és ifj. Szívós István.”

„Sárváron gyönyörű az élményfürdő, szuper csúszdákat próbálhattunk ki, nagyon jól szórakoztunk!”

„Sümegen megnéztük a várat, de a legjobb a lovagi torna volt! A lovasok szuper bemutatót tartottak, csodálattal néztük ügyességüket! Mongol és magyar harcosok csaptak össze és a lányokat virággal ajándékozták meg egy-egy „csata” végén.”

„Legjobban a házi sportbajnokságok tetszettek, fociztunk, röplabdáztunk, pingpongoztunk és célba lőttünk, a győztesek mellett mindenki nagyon jól szórakozott!”

„Szigligeten a várba is elsétáltunk, ahol solymászbemutatót néztünk meg, a legjobb táborlakók pedig még a röptetést is kipróbálhatták. Akinek kedve volt, kipróbálhatta az íjászatot is.”

„Feltétlen jövök jövőre is, nagyon jól éreztem magam!”

A diákok és tanárok is „visszajáró” szigligeti táborozónak számítanak, de ebben az évben is fantasztikus élményekkel gazdagodhattak. Köszönet Dr. Hudákné Fábián Nóra táborvezetőnek minden szervezéséért, kedvességéért és gondoskodásáért, a gondnokoknak és szakácsoknak munkájukért és türelmükért, és a sofőröknek a biztonságos célba érkezésért!  Jövőre Veletek Ugyanitt!