Nyár 21 – Fesztiváloktól lesz hangos idén a Balaton
Nyár 21 – Fesztiváloktól lesz hangos idén a Balaton

Fellélegeztek a hazai fesztiválok szervezői, mióta kiderült, az idei nyarat nem kell eseménytelenül eltöltenünk. A Balaton 2021-ben számos programsorozatot kínál a látogatóinak, mindezekről Lobenwein Norbert, a Nagyon Balaton és a Strand Fesztivál igazgatója számolt be a Duna Televízió Nyár 21 című műsorában.

Az előadók és a fesztiváljárók idén végre belevethetik magukat az élményekbe, 2021 nyarától ugyanis újra megrendezhetők a többnapos kulturális programsorozatok. Hazánk népszerű üdülőhelye, a Balaton idén is számtalan izgalmat tartogat az odalátogatóknak.

Kilencedik alkalommal indult el idén a MOL Nagyon Balaton, amely száznál is több eseménnyel egymilliónál is több turistát vár idén a magyar tengerhez – derült ki a Duna Televízió Nyár 21 című műsorából.

Lobenwein Norbert örömmel számolt be arról, hogy

már megtelt a fesztiválnaptár a Balaton körül, a júliusi Paloznaki Jazzpikniktől kezdve egészen az augusztusi Strand Fesztivál időpontjáig.

„Óvatosak, tudatosak és felkészültek vagyunk, hiszen azt szeretnénk, hogy a közönségünk biztonságosan, kényelmesen és kulturált körülmények között élvezhesse a programjainkat. A fesztiválok a jelenlegi szabályok szerint védettségi igazolvánnyal és az egészségügyi előírások betartásával látogathatók” – fogalmazott Lobenwein Norbert a Nagyon Balaton programjainak fesztiváligazgatója.

A hazai fellépők mellett a szervezők igyekeztek nemzetközi előadókat is színpadra szólítani, és bíznak abban, hogy ezzel is növelni tudják a látogatók számát. Az elsődleges cél, hogy a belföldi közönséget sikerüljön aktivizálni, idén a magyaroké lesz a Balaton valamennyi fesztiváljával együtt.

A közmédia megújult nyári magazinműsora, a Nyár 21 kibővített tartalommal Magyarország teljes turisztikai portfóliójából válogatva, az élmények legjavával várja a Duna Televízió nézőit hétfőtől szombatig 10.00-12.00 óra között, vasárnap pedig 6.50-től a heti adásokból láthatnak válogatást a nézők.

A Nyár 2021 aktuális adásai 60 napig visszanézhetők a Médiaklikken.

hirado.hu