NB-I-es csapatot vert a Szpari - A Paks ellen játszott a Nyíregyháza

Telkibe utazott szerdán a Nyíregyháza Spartacus, ahol az élvonalbeli Paks ellen lépett pályára a felkészülés második hetében. Az első húsz percben lehetőségekig jutottak a csapatok, de gól nem született. A 24. percben aztán megszerezte a vezetést a Szpari, Hamed Yasin csapott le egy röviden hazafejelt labdára, és a 16-oson belülről az alsó sarokba lőtt. A középkezdés után szinte azonnal jött a válasz. Egy szöglet után Szakály lőtt közelről a kapuba, 1-1. A 37. percben aztán Hahn vette be a Spartacus kapuját büntetőből, így a szünetben a paksiak vezettek.

Fordulás után sokáig nem változott az eredmény, majd a 73. percben egy jobbról érkező beadás után Lenzsér fejelt középen pontosan, 3-1. A 81. percben szépített a Nyíregyháza, Starosta Dávid szöglete után Papp Máté érkezett jól, és a kapuba fejelt, 3-2.  A 85. percben sikerült egyenlíteni is, Györgyi Arthur remek passza után Tangel László lőtt pontosan, 3-3! És még nem volt vége! Három perccel később Györgyi Arthur a gólpassza után remekül lőtt egy szabadrúgást a rövid sarokba, 3-4. A Szpari nagy hajrával 7 perc alatt lőtt három gólt, és győzött második edzőmeccsén.

Paks – Nyíregyháza Spartacus 3-4 (2-1)

Paks: Holczer – Kulcsár, Lorentz, Gévay, Lenzsér, Debreceni, Szabó, Szakály, Bognár D., Sajbán, Hahn

Csere: Hegedűs, Gyurkits, Görög, Ribár, Szendrei

vezetőedző: Bognár György 

Nyíregyháza 1. félidő: Fejér – Svedyuk, Szokol, Fodor, Jánvári, Galambos, Farkas A., Márkus, Paku, Hamed (Tangel 30.), Gresó

Nyíregyháza 2. félidő: Fadgyas – Trencsényi, Végső, Papucsek, Papp, Szabó, Starosta, Györgyi, Kovács, Tangel, Pataki

vezetőedző: Gálhidi György 

Gól: Szakály, Hahn, Lenzsér illetve Hamed, Papp, Tangel, Györgyi