Nagyüzem a vízilabdásoknál

Szombaton tovább folytatódott az Észak-keleti gyermek I-es területi vízilabda Bajnokság. Két mérkőzést játszottak a nyíregyházi pólósok, először a MEAFC majd a Zempléni VK csapata ellen. Első mérkőzésen magabiztos 13-7-es győzelmet arattak az AQUA-sok a második mérkőzésen azonban nem sikerült a győzelem és szoros mérkőzésen a Zempléni csapat nyert 7-5-re.

Vasárnap a Százhalombatta látogatott Nyíregyházára az Országos Vízilabda Bajnokság 4. fordulójában. A serdülő csapat magabiztos 18-7-es győzelmet aratott és továbbra is 100%-os a D csoportban. A gyermek mérkőzés nagy csatát hozott az AQUA SE játékosainak.  A csapatok fej-fej mellett haladtak a mérkőzés folyamán, de a végén a vendégcsapat örülhetett.
Az Ifi mérkőzésen sem volt hiány izgalmakban. A gólgazdag mérkőzésen azonban nem jött össze a győzelem, és a mérkőzés végén az eredményjelző 11-12 eredményt mutatott a vendég csapatnak.

- Szombaton és vasárnap is izgalmakban gazdag vízilabda mérkőzéseket láthattak a kilátogató nézők a városi uszodában. A serdülők tartják veretlenségüket és folytatták a jó sorozatunkat. A gyermek csapat is egyre közelebb kerül az ellenfeleihez, harcolunk és dolgozunk tovább. Az ifi csapatunk egy kemény mérkőzésen van túl. Hatalmas munkát végeztek a srácok, hiszen egy nagyobb hátrányból tudtunk felállni és egyenlíteni a mérkőzésen. A mérkőzés végén sajnos nem volt szerencsénk. Büszke vagyok mindegyik csapatomra és minden játékosomra -mondta Hatvani Péter az Aqua Sport Egyesület  OB edzője.