Mini buli, hordozós fotópályázat és sok más! Nemzetközi Babahordozó Hét a Lógjunk Anyuval

Június végén írtam egy cikket, ami arról szólt: manapság már majd' mindennek van világnapja vagy 'hete'. És láss csodát, tényleg így van.

Hiszen nemcsak az óceánoknak, az anyatejes táplálásnak és a törülközőnek van világnapja, hanem a babahordozásnak is. Sőt utóbbinak egy teljes, nemzetközi hete! Idén szeptember 30-ától október 6-áig tart és jó hír, hogy városunk is csatlakozott a Nemzetközi Babahordozó Héthez. Erről beszélgettem Magyar Nórával (Lógjunk Anyuval):

Családi programkavalkáddal készülünk, igyekszünk színes és érdekes helyszínekre, eseményekre invitálni az érdeklődőket. Hétfőn 10 órától például kedvezményes sétán vehetnek részt az anyukák gyerkőceikkel az Állatparkban. De nemcsak hordozóval, hanem babakocsival, kismotorral, rollerrel vagy simán, sétálva is csatlakozhatnak a kedvezményes lehetőséghez: 1500 forintért válthatnak maguknak (anya-gyermek) jegyet.

Kedden nyílt napot tart a Lógjunk Anyuval (helyszín: Korzó, B. épület, 2. emelet, 2Step táncterem). Bárki megtapasztalhatja, milyen fantasztikus érzés együtt táncolni gyermekével és okleveles hordozási tanácsadó segít az érdeklődőknek. Szerdán a kanapé ölelésében maradva nyereményjátékon lehet részt venni, amire már most is várják a 'hordozós' fotókat.

Csütörtökön a Hurcoló Mamik Klubjában ismét a hordozásé lesz a főszerep, ahol az érdeklődőkhöz csatlakozik egy többgyermekes hordozási tanácsadó, így nem csak tankönyvi tudást, hanem az életben pluszt adó praktikákat is hallhatnak a jelenlévők.

Péntek délután mini bulit tartunk a belvárosi bevásárlóközpont 2. emeletén. Pancsi bohóc interaktív mesés-zenés-mondókás foglalkozása, játéksarok, tombola és zsákbamacska színesíti a napot, 16 órakor kezdünk, érdemes csatlakozni!

Hétvégén sem hagynak minket program nélkül! Vasárnap például FlashMob lesz a Könyvtárban!

 

Rutkai