Minelli koncertezett a VIDOR fesztiválon - üzent a közönségnek
Fotó: Trifonov Éva

A világsztár, Minelli adott koncertet szerdán este a Kossuth téren. A közönség olyan ismert slágereket hallhatott élőben, mint a Rampampam, vagy a Memories. Az énekes idén már koncertezett többek között Olaszországban, Litvániában, Észtországban és Romániában. Magyarországon többször megfordult. Az interjúnk végén üzent a VIDOR közönségének.

A kedvezőtlen időjárási viszonyok sem tartották vissza a közönséget szerda este, mikor a román származású világsztár, Minelli lépett a VIDOR Fesztivál nagyszínpadára. Videóklipjeiben gyakran elegáns öltözetben látjuk, de elmondása szerint sokkal jobban kedveli a kényelmes viseleteket, saját maga választja a fellépőruháit.

„A színpadon sosem viselek magas sarkút, nem tudok benne annyira szabadon mozogni. Ott akarok lenni a színpad minden szegletén, ma is láthatta a közönség, hogy közel szeretnék lenni hozzájuk. Szeretném magam kényelmesen érezni a színpadon. A videóklipeken más. Ott van stylistom” – mondta Minelli.

A koncerten számos dalát elénekelte, mint a 2021-es Rampampamot, mely több országban is sláger lett, így Bulgáriában, Csehországban, Magyarországon, a Független Államok Közösségében, Litvániában és Lengyelországban.

„Nehéz kedvenc dalt választanom, mivel az összeset én írom. Mind olyan számomra, mintha a kisgyermekem lenne. Nem tudok választani” – mondta az énekes.

Minelli idén már koncertezett többek között Olaszországban, Litvániában, Észtországban és Romániában. Magyarországon többször megfordult. Nyíregyházi koncertje után üzent a VIDOR közönségének:

„Nagyon köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek ma este. Ott voltatok, még az esőben is, remélem, tetszett nektek!”

Kapcsolódó galéria

VIDOR FESZTIVÁL 2023 - 6. nap