Mesterhármas és fantasztikus gólok a futsal meccsen
Fotó: Kohut Árpád

Remek mérkőzést játszott az Á Stúdió Futsal Nyíregyháza az Újpest ellen az NB-I-es bajnokság 18. fordulójában. A vendégek szereztek vezetést, sőt a 6. percben már a második góljukat is meglőtték. Kovács Róbert viszont szépített, majd Maneca spiccel a felső sarokba bombázott, 2-2. A szünetben mégis a lilák álltak jobban, Suscsák volt eredményes. 
Fordulás után aztán szebbnél-szebb gólokat láthatott a közönség. Kovács Róbert újra pontosan célzott, de Suscsák büntetőből ismét az Újpestet juttatta előnyhöz. Kovács Róbert harmadszor is villant, majd Ladányi Dávid a levegőből vett le egy labdát és passzolt a kapuba. A végén Maneca sarokkal lepte meg a vendégek kapusát, beállítva a 6-4-es végeredményt! 

NB I, 18. FORDULÓ
A’ Studió Futsal Nyíregyháza – Újpest FC-220VOLT 6–4 (2–3)
Continental Aréna, v.: Szűcs (Szabó, Juhász).
Nyíregyháza: Szabolcsi – Kovács R., Kovács G., Kovács E., Lakatos. Csere: Petró, Hegyes, Ladányi, Varga, Urr, Gyügyei, Bagdi, Maneca. Vezetőedző: Lovas Norbert.

Újpest: Kinics – Klacsák, Suscsák, Lipl. Harnisch. Csere: Tyukász, Balogh, Dunai, Horváth Be., Horváth Ba., Östör. Vezetőedző: Németh Péter.

Gól: Kovács R. (7., 22., 31.), Maneca (8., 38.), Ladányi (32.), illetve Klacsák (3.), Dunai (6.), Suscsák (15., 23.).