Mesterhármas a Szpari II. meccsén - továbbra is százszázalékos a csapat

A 6. fordulót rendezték a Megyei III. osztályú bajnokságban. A Szpari II. a harmadik helyen álló Napkort fogadta. 

Nyíregyháza Spartacus II – Napkor 6-1 (2-1)

Nyíregyháza: Nagy M. – Magyar, Szatke, Szabó M. (Németh a szünetben), Tagai – Trencsényi (Mészáros 66.), Szabó B., Szűcs (Dankó 57.), Motkó – Torkos , Molnár (Oláh a szünetben)

vezetőedző: Lengyel Roland

Lengyel Roland vezetőedző a napokban veszítette el apukáját, így gyásszünettel kezdődött a mérkőzés. Egy jó Szűcs lövéssel indult a meccs, centikkel ment mellé a labda, majd Molnár célzott pontatlanul. A 11. percben újabb nagy helyzet maradt ki, egy szöglet után kétszer is kipattant a labda, majd Molnár lőtt mellé közelről. A 17. percben aztán megszerezte a vezetést a Szpari, Trencsényi Bence beadása után Szatke Zoltán érkezett pontosan középen, 1-0.

Trencsényi lövését fogta Nádasdi, majd a 27. percben ismét a kapus nyerte kettejük párharcát. A 35. percben Magyar lőtt 22 méterről, nagyot védett a napkori hálóőr. A 38. percben váratlanul egyenlített a Napkor, középen hibáztak a védőink, Balogh csapott le a labdára és a kapuba lőtt, 1-1. Ez volt az első gól amit kapott a Szpari a bajnokságban. Gyorsan visszavehette volna az előnyt a Spartacus, Szűcs lövésénél a gólvonalról mentettek a védők. A 45. percben aztán megszerezte ismét a vezetést a Nyíregyháza, egy jobbról érkező beadás után Torkos Máté fejelt a kapuba, 2-1. Az 51. percben Trencsényi ment el jól a jobb oldalon, beadása után Szabó B. lőhetett, de levágódott a blokkról a labda. A folytatásban is támadott a Szpari, Motkó lőtt egy csel után, de fogta a labdát Nádasdi. A 65. percben Motkó ment el szépen, beadása után Torkos fejelt mellé. Dankó gurított mellé egy szép csel után, majd Torkos ziccerénél fogott nagyot a kapus. A 73. percben viszont már tehetetlen volt, Torkos Máté lőtt 20 méterről a kapuba, 3-1. Két perccel később Torkos megszerezte harmadik gólját, egy remek passz után 13 méterről lőtt pontosan,  4-1.

A szép számban érkező szurkolók előbb Szabó B., majd Motkó lövésének tapsolhattak. A 82. percben remek támadás után jött az ötödik, Torkos indította Motkó Benjámint, utóbbi begurítása után Dankó Gergő higgadtan a kapuba lőtt, 5-1.  Mészáros ment el a jobb oldalon, beadása után a felső lécről pattant ki a labda. A 90. percben Szabó Bálint remek passza után Németh Csaba lőtt a kapuba, beállítva a 6-1-es végeredményt. A Szpari végül több jó egyéni teljesítménnyel magabiztosan győzött, vagy ahogy az egyik szurkoló megjegyezte: Torkos vasárnapot tartott.

Lengyel Roland vezetőedző: - Az első félidő gyengébb teljesítménye után a másodikban kijött a különbség. További sok sikert kívánunk a Napkornak!