Mennyei Megyei - Rangadót nyert a Spartacus második csapata

Rangadót játszott Kótajban a Nyíregyháza Spartacus II. a Megyei II. osztély Pannónia csoportjában. Veszélyesen kezdett a Szpari, előbb egy szöglet után ment centikkel mellé a labda, majd Sinanovic beadása után Trencsényi passzolt középre, Kovács alig lőtt fölé. A 10. percben megint Kovács próbálkozott jobbról, a kapufát találta el.

Majd Erdei remek passza után Trencsényi lőtt kapufát, sok helyzet maradt ki. Az első negyedórát egy Sinanovic ívelés zárta, fölé szállt a labda. A 23. percben aztán góllá érett a fölény, Kovács Norbert szép cselek után kilőtte balról a hosszú alsó sarkot, 0-1. A 30. percben nagy ziccer maradt ki, Trencsényi vezette kapura a labdát, de hatalmasat védett a kapus. A 33. percben harmadszor mentette meg a kapufa a Kótajt Kovács próbálkozásánál, majd a következő akció után Sinanovic lőtt fölé. A végére még jutott egy Erdei helyzet és egy Herczku fejes, egy megpattanó után viszont Sárközi váratlanul egyenlített a 45. percben, 1-1.

A második félidő rögtön góllal indult, Erdei Martin remekül ment el a jobb oldalon, beadása után Herczku Alex lőtt a kapuba, 1-2. Az 55. percben egyenlített a Kótaj, Sárközi jobbról a léc alá bombázott, 2-2. A folytatásban Talián védett nagyot egy közeli lövésnél, majd a 72. percben Kovács Norbert lőtt a kapuba Németh Csaba szabadrúgása után, 2-3. Tíz perccel a vége előtt Tangel is betalált, de les miatt nem adta meg a játékvezető. A 85. percben Patakit szerelték az utolsó pillanatban, majd Kovács lövését fogta a kapus. Az eredmény nem változott, nyert a Szpari II.

Kótaj-Nyíregyháza Spartacus II. 2-3 (1-1)

Kótaj: Szabó – Nagy, Hegedűs, Papp (Molnár), Karacs (Tóth T.), Huncsik, Sárközi, Balogh, Csörgő, Tóth Z..

Vezetőedző: Seregi Mihály

Spartacus II.: Talián – Tudja(Gönczör), Herczku, Szűcs, Vasiljevic (Gyüre),  Végső, Németh, Trencsényi (Sztankó), Sinanovic (Tangel), Erdei (Pataki), Kovács N.

Vezetődző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Sárközi 2, illetve Kovács 2, Herczku.

Seregi Mihály: - Egy nagyon jó mérkőzésen szenvedtünk egygólos vereséget, amely azonban másképp is alakulhatott volna, ha értékesítjük helyzeteinket. Ettől függetlenül megérdemelten nyertek a vendégek, további sok sikert kívánok nekik.

Szilágyi Krisztián: -  Nagyon jól kezdtük a mérkőzést, már az első félidőben lezárhattuk volna a találkozót. Helyette izgalmasan alakult a második játékrész, de megérdemelten győztünk. Gratulálok a srácoknak, nagyot küzdöttek!