Megyei Rendőr-főkapitányság: négy elfogás egy reggel

A mátészalkai rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték a körözött személyeket.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság munkatársai a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya nyomozóinak közreműködésével négy körözött személyt fogtak el 2020. december 9-én a reggeli órákban.

F. A. 23 éves ököritófülpösi lakos ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, mert a jogerősen kiszabott fogházbüntetésének letöltését önként nem kezdte meg. A férfit elfogása után a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A Nyírmeggyest és Nyírkátát összekötő úton vonták intézkedés alá a rendőrök azt a személygépkocsit, amelyben utasként tartózkodott a bíróság elfogatóparancsa alapján körözött B. G. 24 éves nyírkátai lakos. A férfit a rendőrök elfogták, és büntetés-végrehajtási intézetbe vitték.

A mátészalkai rendőrök a három elfogatóparancs alapján körözött A. R. 24 éves győrteleki lakost is elfogták. Őt a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja, a Mátészalkai Járásbíróság, valamint a Nyíregyházi Törvényszék által kiadott elfogatóparancsok alapján vitték büntetés-végrehajtási intézetbe.

A rendőrök Győrtelken fogtak el egy 17 éves nőt, aki ellen a Nyíregyházi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot, őt a rendőrség őrizetbe vette, és a bíróság elé állította.

 

Forrás: police.hu