Márciusi portyára indult a Radar zenekar! Elkezdődött a 2019-es turnészezon!
Büszkék vagyunk az Aranylemezeinkre és arra, hogy határainkon túl is egyre több koncertet adunk.
Márciusi portyára indult a Radar zenekar! Elkezdődött a 2019-es turnészezon!

„Találkozzunk 2 percre!” című rovatunkban érdekes, ismert és elismert embereket, formációkat mutatunk be, valamennyien nyíregyházi kötődésűek!

Ma este Gyöngyösön koncertezik a Radar! A zenekar márciusi portyája már javában tart, Balassagyarmaton és Sátoraljaújhelyen is zenéltek már, de a húrok közé csapnak ebben a hónapban még Hajdúszoboszlón és Békésen is! A formáció nem idegen a rockmuzsikát szerető közönségnek, hiszen a srácok 2005 év elejétől számtalan klubkoncertet adtak országszerte, valamennyi zenei fesztiválon, motoros találkozón ott voltak és vannak mai napig, több lemezük jelent meg és megannyi cikket olvashattunk Róluk zenei portálokon, újságokban. Mák István 'Maku' számolt be az elmúlt évek sikereiről.

Büszkék vagyunk az Aranylemezeinkre és arra, hogy határainkon túl is egyre több koncertet adunk. Zenéltünk már többek között Olaszországban, Franciaországban és Angliában, de a legnagyobb élmény mégis az, hogy zenei példaképeink kollégáink, sőt barátaink lettek az elmúlt években. Sokat koncertezünk együtt többek között a P.Mobillal, a Kalapács és a Pokolgép zenekarral. Hallgatóságunk, közönségünk népes tábora pedig egyre növekszik – ez a legnagyobb elismerés egy zenekar életében!

Maku (ének, szöveg), Papp Gergely (basszusgitár) és Rácz Attila (gitár) alapítótagok. Mellettük zenél most már évek óta Fagyas Sándor (dob), valamint Losonczi Péter (gitár).

Tavaly jelent meg a negyedik albumunk LEHETETLEN címmel, a közelmúltban pedig a negyedik videoklipünket mutattuk be. A klasszikus heavy metalt és hard rockot ötvözzük, magyar szövegekkel alkotunk, koncertjeinken pedig a ritmussal együtt beindulnak a lábak, a közönség fej- és hajrázással, 'villázással' tisztel meg bennünket. Célunk, hogy igényes rockzenével szórakoztassunk!

Maku azt mondja, a rockzene fiatalon tart mindenkit, őket és közönségüket is. A tízen-, huszonévesek mellett többek között az ötvenes, hatvanas korosztályból is rendszeresen tombolnak koncertjeiken. És hogy milyen a LEHETETLEN Radar-módra? Kiderül Nyíregyházán is, hiszen április 26-án városunkban koncertezik majd a zenekar!

 

Rutkai