Kibővült a D Fitness Központ – Várják a családokat is

Négy nemzetközi versenyre is alkalmas Squash-pálya, hatméteres belmagasságú gyerekeknek készült kalandpark, cross-fit, mozi élménnyel gazdagított spinning, tánc és aerobic terem. Többek között ezzel várja a pénteken átadott, új nyíregyházi fitnesz központ a vendégeket. A többszintes, összesen 3500 négyzetméteres komplexum üzemeltetője, Horváth Ágnes a pénteki megnyitón részletesen elmondta, hogy milyen újdonságokkal várják a sport szerelmeseit, a fogyni vágyókat vagy éppen a testépítőket.

[video]

– Van egy konditermünk, ahol a világ legnagyobb nyolc gyártójának összesen 140 gépét vásároltuk meg. Van egy wellnessünk, ahol gőzkamrával, külön női és férfi szaunával, infraszaunával és jakuzzival, merülő medencével várunk mindenkit. Zöldtetőnk is van, ami azt jelenti, hogy napozni, cross-fittelni, vagy csoportos órákat látogatni alkalmas ez a zöld terasz.

További képekért kattintson a fotóra!

Nyíregyháza legújabb fitnesz központja az egykori Damjanich laktanya területén jött létre, összesen 900 millió forintból. Mellette új lakások is épültek. Az építtető azt mondta, az ingatlanpiac megtorpanása miatt most a szolgáltató jellegű épületekbe fektettek be. Zsatku László, a Nyír-Komplett Kft. ügyvezetője elmondta: – Az eredeti elképzelés azt volt, hogy 15 év alatt 1200 lakást hozunk létre. Ezt a válság egy kicsit meghosszabbítja. Műszakilag erre most is képesek lennénk, de nyilván olyan ütemben kell építenünk, hogy a felvevőpiac is meglegyen hozzá.

A központot ünnepélyes keretek között adták át, a vendégeknek pedig minden újdonságot megmutattak. Az átadón részt vett Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter is.

Z. Pintye Zsolt

Fotó: Kohut Árpád