Kezdődik a szezon - pénteken indul a bajnokság a Hübner Nyíregyháza BS számára

A hétvégén megkezdődik a bajnokság a férfi kosárlabda együttes számára. A Hübner Nyíregyháza BS Baján indítja a szezont. A csapat ma bemutatta új légiósát. 

Hat hete kezdte a felkészülést a Hübner Nyíregyház BS férfi kosárlabda együttese. A csapat több felkészülési mérkőzést is játszott, és biztató eredményeket ért el. A keretben voltak változások, a napokban pedig megérkezett a csapat új légiósa. Az amerikai Bryton Hobbs 183 cm magas, és 1-2-es poszton bevethető. Az első benyomások pozitívak a kosarasról, akit ma hivatalosan is bemutatott a klub. 

- A litván és az ománi bajnokságban szerepelt legutóbb, egy nagyon jó szellemű játékost ismertünk meg a személyében. Nyáron a Boston Celtics gárdájával készült, bízunk abban, hogy a csapatunk erőssége lesz - mondta Siska János vezetőedző. 

A csapat számára a célkitűzés az első négy hely valamelyikének megszerzése. A Nyíregyháza a frissen feljutott Baja ellen kezdi szeptember 27-én idegenben az idényt. A csapat utolsó edzőmeccse a Jászberény ellen jól sikerült, így mindenki optimista. 

- Azt szokták mondani, hogy ha rosszul sikerül a főpróba, jó lesz az előadás. Nálunk a főpróba jól sikerül, de remélem a bajnokságot is jól kezdjük majd. Nehéz szezon lesz, de szeretnénk ismét előrébb lépni – mondta Sitku Ernő szakmai igazgató. 

Az első hazai mérkőzésre a jövő hét szerdáig kell várni, ekkor a Hepp-kupában a Debrecen U23-as csapata lesz a mieink ellenfele a Continental Arénában.