Kezdődik a döntő - A férfi kosarasok a BKG Príma Akadémia ellen játszanak pénteken

Pénteken kezdődik a döntő a férfi kosárlabda NB-I/B-ben. A Hübner Nyíregyháza BS a fináléban a BKG Príma Akadémiát fogadja. A két gárda a Hepp-kupában is találkozott, akkor a Cápák győztek. 

Erősítenek a férfi kosárlabdások. Az utolsó tartalékokat mozgósítják, nagyon hosszú volt a szezon. A Vasas legyőzésével viszont a döntőbe jutott a csapat, és amennyiben nyeri a párharcot, feljut az „A” csoportba. 

- Sokat kivett az együttesből a Vasas elleni párharc, végig kellett játszanunk a párharcot, de igaz ez a következő ellenfelünkre is. Természetesen szeretnénk feljutni az élvonalba, egy lépés választ el ettől minket - mondta Dr. Mohácsi Máté játékos.  

A keret tagjai közül többen is jó teljesítményt nyújtottak az egész szezonban. Tóth Gergely az elődöntőben is az egyik legeredményesebb játékos volt. A fináléban a BKG Príma Akadémia lesz az ellenfél. A két csapat a Hepp kupa döntőjében már találkozott, és akkor a Cápák győztek. 

- A BKG is izgalmas mérkőzéseket játszott, de hogy elérjük a célunkat, le kell őket győznünk. Sokat számít, hogy nézők is lehetnek, nekem rengeteget számít a család, akik a helyszínen szurkolhatnak majd – mondta Tóth Gergely játékos. 

A pénteki meccs 18 órakor kezdődik. A szurkolók legutóbb remek hangulatot teremtettek, és  számukra a belépés most is ingyenes lesz, de oltási igazolványra a felnőtteknél szükség van, míg a 18 év alattiak olyan felnőtt kíséretében léphetnek be a Continental Arénába, aki rendelkezik igazolvánnyal.