Jól sikerült a tesztelés, május végén rajtol a kamion EB

Jól sikerült a tesztelés Kiss Norbert számára. A kamionversenyző a nyíregyházi Révész Racing színeiben indult az Európa-bajnokságon. A pilóta címvédőként áll rajthoz. 

Újabb sikeres tesztelésen van túl a Révész Racing. A csapat készül a kamion Európa-bajnokság rajtjára, és a legutóbbi esős tesztnap után ezúttal az időjárás kegyes volt, így szárazon is kipróbálhatta Kiss Norbert a versenygépet. Remek időt autózott, megfutotta a korábbi Pole Pozíciós időt, ami bizakodással tölti el a csapatot. Fontos volt az autó egyensúlyának megtalálása. 

- Május 20-án Misanóban kezdünk, és jó volt a teszt, hogy kicsit visszarázódjunk. Van már bennünk egy belső feszültség, szeretnénk megvédeni a tavaly megszerzett címet. Az, hogy Norbi már a második körében ilyen jó időt autózott biztató, de ez csak egy kör volt, fontos a megbízhatóság is, ezen is igyekeztünk javítani a téli szünetben - mondta Kozák Attila, a Révész Racing csapatvezetője. 

Június 11-12-én a Hungaroringre érkezik a kamion EB mezőnye. Az a hétvége az autósport igazi ünnepe lehet, mivel a túrautósok is rajthoz állnak, a nézők számára pedig ingyenes lesz a verseny. 
A múlt hétvégi tesztelésen ott volt a csapat másik tagja, Révész Levente is. A fiatal versenyző idén Forma-3-as autóval indul, de hogy szokja a terhelést és ismerkedjen a Hungaroringgel, ezúttal egy túrautóval körözött. Levente számára a téli szünet is mozgalmasan alakult, részt vett a Formula Regional Asian bajnokságon Dubaiban, és jó eredményeket ért el. De ennél is fontosabb, hogy minden hétvégén több futamon állt rajthoz, ami a rutinszerzés szempontjából volt fontos.