Izgalom – több csapat is a felsőházban folytatná
Fontos mérkőzéseket játszik a női röplabdabajnokság hátralévő mérkőzésein a Fatum-Nyíregyháza. A női röplabdások a hetedik helyen állnak, és az alapszakasz végére szeretnének egy pozíciót előrébb lépni.

A Vasas és a Gödöllő ellen nem a Nyíregyháza volt a mérkőzés esélyese. A vereségek után mégis volt hiányérzete a szakmai stábnak, a találkozó egyes szakaszaiban ugyanis megvolt a lehetőség arra, hogy játszmát nyerjenek a röplabdások. A jövő héten a rivális Jászberény ellen viszont mindenképp győznie kell a nyírségieknek, hogy megszerezze a csapat a hatodik helyet az alapszakasz után.

[video]

– Úgy számolunk, két mérkőzést mindenképp nyernünk kell, hogy bebiztosítsuk a helyezésünket. A saját kezünkben van a sorsunk, és szeretnénk is élni a lehetőséggel – mondta Kőhalmi Richárd vezetőedző.

A hatodik hely megszerzése azért lenne fontos, mert így a csapat elkerülné a rájátszásban a Vasast és a Gödöllőt. A két együttes kiemelkedik a mezőnyből, több válogatott játékosuk is van. A Jászberénnyel a jövő héten pénteken találkoznak a nyíregyháziak, majd a TF és az MTK ellen lépnek még pályára az alapszakaszban.

Dankó L.