Ingyenes óriáskerekezésre várták az egészségügyi dolgozókat
fotó: Szarka Lajos

Ingyenes óriáskerekezésre várták az egészségügyi dolgozókat a Kossuth téren. A Királyi Vendéglátás és a Dohány Vidámpark üzemeltetői díjmentes óriáskerekezéssel köszönték meg pénteken délután az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját. Minden igazoltan, egészségügyben dolgozót vártak a 30 méteres látványosságnál.

Az adventi forgatagban már hetek óta működik az óriáskerék a római templom mellett, a belvárosi panorámát egészen január 10-ig csodálhatják meg az érdeklődők a magasból. Pénteken délután egészen este 8-ig várták az egészségügyi dolgozókat, egy ingyenes óriáskerekezésre. 

„Arra gondoltunk, hogy mivel az egészségügyi dolgozók heroikus küzdelmet folytatnak a koronavírus járvány megnövekedett esetszámai miatt, és szerettük volna meglepni őket egy kis kedvességgel, ajándékkal, és felhívni a figyelmet arra, hogy mekkora munkát végeznek most értünk.” - mondta Király Róbert, üzemeltető. 

Csikós Péter, az Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság igazgatója elmondta, minden ajándéknak és felajánlásnak örülnek, hiszen ez az egészségügyi dolgozók munkájának elismerését jelenti. 

„Ezen a napon minden egészségügyi dolgozó felülhet az óriáskerékre és megnézheti, hogy milyen a város ilyen magasból. Minden ilyen picinek örülünk, ez mind ez elismerés jele, ha kapunk valamit a lehetőségekből.” 

Csikós Péter hozzátette, egészségügyi dolgozó az országos mentőszolgálat, az egészségügyi alapellátás és minden kórházi és szakellátásban dolgozó, akik ezen a napon élhettek az ingyenes lehetőséggel. 
 

Kapcsolódó galéria

Felajánlás az egészségügyben dolgozóknak