Ingyenes edzés Katus Attilával! A népszerű tréner a napokban ismét Nyíregyházára érkezik

Ingyenes edzést tart Nyíregyházán Katus Attila. A tréner március 10-én érkezik a megyeszékhelyre, és a Mozdulj Nyíregyháza! Program keretében tart órát a Continental Arénában. Az edző rendszeresen megmozgatja a városlakókat. 

Elkezdődött januárban a Mozdulj Nyíregyháza! Program új évada, és a szervezők rendszeresen gondoskodnak arról, hogy egy-egy sztáredző is megmozgassa a város lakóit. A sort Béres Alexandra nyitotta, akinek óráján teljesen megtelt a Continental Aréna küzdőtere. A tréner egy órás edzést tartott, a nyíregyháziaknak pedig a belépés ingyenes volt. A bemelegítést Tömöri Ágnes és csapata végezte, akik egy rövid GymStick órát tartottak a sportcsarnokban. A mozgásforma egyébként is népszerű, szinte pillanatok alatt elfogynak az eszközök egy-egy foglalkozás előtt. De népszerű az újonnan bevezetett női vízitorna is, ahol új helyszínt is be kellett vonni.  

- Hatalmas az érdeklődés, új időpontokat is be kellett építeni a rendszeres foglalkozások közé. Béres Alexandra órája is nagyon sikeres volt, és Katus Attila is népszerű, reméljük ismét sokan sportolnak vele együtt - mondta Hornyák Enikő sportreferens. 

Március 10-én újabb sztárvendég érkezik Nyíregyházára! Katus Attila ötödik alkalommal tart edzést a Continental Arénában, és rendre nagy sikere van. A tréner szerint a közös mozgásnak van egy különleges varázsa, Nyíregyházán pedig szeretnek sportolni az emberek.

Az egykori hatszoros világbajnok aerobik versenyzőt többször választották az év edzőjének. Az általa kidolgozott Katusaktív program sokaknak segített már az életmódváltásban, nem csak edzési, hanem étkezési tanácsokat is nyújt. A március 10-i program 17 órakor kezdődik a Continental Arénában egy közös bemelegítéssel. A nyíregyházi lakcímkártyával rendelkezők számára a foglalkozás ingyenes.