Holttestet talált a rendőrség?
Egy 14 éve elhunyt férfi holtteste kerülhetett elő Nyíregyházán egy borbányai utcában.

Rendőrautók álltak egy borbányai ház előtt kedd délután. Az utcáról az látszott, hogy az ingatlanon nagy a sürgés-forgás, és egy munkagép segítségével nagyobb területen felásták az udvart. Ezt a részt a rendőrség feliratos szalaggal körbe is kerítette. Az udvarra újságírókat nem engedtek be, azonban onnan fehér köpenyt viselő igazságügyi szakértők jöttek ki. A környéken élők úgy tudják, egy holttest kerülhetett elő a földből, ezért volt a Rezeda utcában annyi rendőr. Az ügyben az egyik szomszédot is kihallgatták, aki név és arc nélkül nyilatkozott.

[video]

– Már tegnap kezdtek keresni – mondta. – Tegnap reggel itt voltak csapatostól. Jönnek-mennek itt az emberek. Tegnap is volt itt vagy negyven rendőr. Engem sem világosítottak fel, annyi, hogy kihallgattak, hogy valakit ismerek-e. Egy nevet mondtak.

14 ÉVE TŰNT EL?

Nem hivatalos információk szerint egy olyan ember holtteste kerülhetett elő Borbányán, aki állítólag 14 éve tűnt el. A rendőrség az értesüléseket nem erősítette meg, de nem is cáfolta. Azt még nem tudni, hogy az elhunyt bűncselekmény áldozata lett-e, vagy más módon hunyt el. A rendőrség az ügyben később ígért tájékoztatást, melyről beszámolunk.

Z. Pintye Zsolt