Három utánpótlás csapattal az országos elitben a vízilabdások

Az augusztus eleje óta tartó felkészülési időszakot követően vasárnap újra beindul a "nagyüzem" az Fiú Utánpótlás Országos Bajnokságban. Érdekesség, hogy ebben a szezonban Gyerek, Serdülő és Ifjúsági csapatot is indít egyesületünk a hazai elitnek számító bajnokságban. Az AQUA Sport Egyesület számára az OB mindig is kiemelt fontosságú, hiszen a különböző korosztályokban a vetélytársak elleni mérkőzéseken tudjuk felmérni, hogy mennyire sikeres és eredményes az egyesületnél végzett szakmai munka. Növeli az idei bajnokság jelentőségét, hogy serdülő csapatunk bajnokként indul harcba az új szezonban. A sorsolás szerint az alapszakaszban ezúttal az A2 Keleti csoportjában játsszuk mérkőzéseinket, majd az elért eredménytől függően januártól folytatódik a középszakasz és a rájátszás.
A  keretben a nyáron történtek változások. Néhány korábban meghatározó játékos más városban folytatja egyetemi vagy középiskolai tanulmányait ezért átigazolt más klubhoz. Örömteli azonban, hogy a csapatokat a feltörekvő utánpótlás bázisból most is sikerült pótolni az edzőknek.
Az OB első fordulóját szeptember 22-én vasárnap Nyíregyházán, Sóstófürdő az 50 m-es medencében, ahol a Swietelsky Békéscsaba lesz a vendég.
A szervező AQUA Sport Egyesület minden kedves érdeklődőt, szurkolót, szimpatizánst szeretettel vár!

Program:
MVLSZ Fiú Utánpótlás Országos Bajnokság

Alapszakasz - A2- Kelet
1.forduló. 2019. szept.22.vasárnap
Nyíregyháza, Sóstófürdő 50 m-es

Aqua SE- Swietelsky Békéscsaba

13:00 Gyerek 
14:15 Serdülő
15:30 Ifjúsági