Hallottál már az MCC Középiskolai Programjáról?

Ha többet akarsz tudni a világról... Ha fejleszteni akarod gyakorlati készségeidet... Ha egy motiváló diákközösséghez csatlakoznál... Ha még sikeresebb érettségit akarsz.... Ha a legkiválóbb egyetemeken akarsz tanulni... Akkor jelentkezz az MCC Középiskolás Programba! Találd meg a saját utad a kiválósághoz!

 

Az MCC célja, hogy felkészítse a diákokat a sikeres továbbtanulásra, és támogatást nyújtsanak egy hosszabb távú karrierút tervezéséhez is. A képzési tematikában azokra a témakörökre és készségekre helyezik a hangsúlyt, amelyek kiegészítik a középiskolai tanulmányokat, támogatják az érettségire való tudatos felkészülést, valamint az egyetemi kurzusoknak már részét képezhetik. A képzési elemekkel a gyakorlati készségek és képességek elsajátítását ösztönzik, segítik továbbá a tudatosabb pályaválasztási döntés meghozatalát. A program a legjobb diákjai számára nemzetközi pályaívet kínál, az aktív idegennyelv-tanulás biztosításával, a nemzetközi tanulmányi utakon, valamint a nemzetközi professzorok előadásain való részvétel lehetőségével. A külföldön továbbtanuló diákjaik számára pedig az MCC képzései a Modul és az ESMT egyetemeken is elérhetők. A programba történő felvételit követően a (9—12. évfolyamos) középiskolás diákok számára egy olyan egyedülálló, több mint 20 éve működő MCC-s univerzum nyílik meg, amelyben a felső tagozatos általános iskolásoktól kezdve, a Vezetőképző Akadémián át, a doktori képzésig tanulhatnak.

 

Mikor tudsz jelentkezni?

Jelentkezési időszak: a Középiskolás Program 2024-es pótfelvételi időszaka: április 8-tól június 3-ig tart.

 

A felvételi menete:
1. Online jelentkezési lap kitöltése
2. Írásbeli logikai teszt
3. Szóbeli beszélgetés
4. Csapatmunka-feladat

 

Az online jelentkezési lap kitöltését követően az általad megjelölt MCC központban tudsz felvételizni. A felvételire nem szükséges előre készülnöd.

A felmerülő kérdéseket a kp@mcc.hu e-mail címre küldhetik az érdeklődők.

 

Középiskolás Program:
https://kp.mcc.hu/
A képzésről:
https://mcc.hu/kepzes-kozepiskolas-program
Jelentkezési felület:
https://moodle.mcc.hu/jelentkezes/