Győzelmek a vízilabdások utolsó fordulóin

Az AQUA Sport Egyesület Nyíregyháza U11-es vízilabda csapata két mérkőzést játszott vasárnap az Észak-keleti Gyermek IV-es II. fordulójában, Egerben.  Nyíregyházán pedig U13-as csapatunk kűzdött az ÉK Bajnokság harmadik fordulójában! 

- Egerben az első meccset a JSMA vízilabdásai ellen játszották a fiúk. Betegségek miatt nem volt teljes a keret, ennek ellenére magabiztos győzelmet arattak. Első negyedet követően, már 0-10-et mutatott az eredményjelző, a vége 4-19 lett! Második mérkőzés közvetlenül az első után következett az Aquaworm Göd ellen. Egy szorosabb csatában, de végül győzelemmel zárták a nyíregyházi ifjak a hullámzó teljesítményt hozó csatát. - Voltak nagyon szép, és bíztató pillanatai mind a két mérkőzésünknek illetve volt egy két olyan motívum is, ahol inkább az látszott, hogy félig már a karácsonyi vacsorán jár az eszünk, de összességében ügyesen játszottak a fiúk - értékelt Rudik Máté utánpótlás edző.

- Szombaton Nyíregyházán az U13 - as csapatunk a harmadik fordulóban is megőrizte a veretlenségét, így vezeti a tabellát a hat csapatos Észak-keleti Bajnokságban a téli szünet előtt! A Zempléni VK, és a Pilisvörösvári Oxigén vált áldozatává az Aqua Se lehengerlő játékának! - A mai sikereket a taktikai fegyelemnek, a pontos passzoknak, és a csapategységnek köszönhetjük - mondta Urbin Tibor az AQUA SE szakmai vezetője. 


Eredmények:

JSMA- AQUA SE Nyíregyháza  4-19 
(0-10, 3-6, 1-3, 0-0) 
Góllövők: Hirka M. 5, Blazsán Á. 4, Koi Sz., Vida M., Sass-Kokas B. 2-2, Kovács Zs., Vass B., Földi M., Nemes N. 

AQUA SE Nyíregyháza - Aquaworm Göd 19-12

(8-0, 0-6, 7-0, 4-6)
Góllövők: Koi Sz. 9, Blazsán Á. 4, Nemes N. 2, Venczel M, Vida M., Hirka M., Vass B. 
Gyerek II:

AQUA SE Nyíregyháza - Zempléni VK   15-6

Gól: Potor V. 5, Udvarhelyi M., Tári R., Jávor E., Rácz B. 2-2, Horváth S., Horváth Z. 1-1

Pilisvörösvár Oxigén - AQUA SE Nyíregyháza  4-14

Gól : Potor V., Udvarhelyi M. 4-4, Horváth S., Jávor E. 2-2, Radóczi S., Rácz B.