Győzelem a Nagybánya ellen
Fotó: Dankó László

A Nagybánya ellen tartott közös, kétkapus edzést a Nyíregyháza Spartacus II. A mieinknél Szőr Levente személyében egy próbajátékos is pályára lépett. A 21 éves középpályás Kisvárdán nevelkedett. A Szpariban több olyan játékos is szerepet kapott, akik ott voltak a szlovéniai edzőtáborban, így egy vegyes csapat lépett pályára,  míg a román második ligában szereplő ellenfél kispadján Miriuta László ült. Az első félidőben egy kontra végén a vendégek szereztek vezetést,  majd meg is duplázták előnyüket. A szünet előtt viszont egyenlített a Szpari, előbb Pantovic Nikola lőtt a hosszú sarokba, majd Pantovic passza után Oláh Benjamin nagy erővel lőtt a kapuba, 2-2.

Fordulás után már csak a Szpari volt eredményes,  egy kipattanóra Artner Dávid érkezett jól, és a kapuba helyezett, így a mieink 3-2-re győztek.  A Szpariban Torkos, Herczku és Nagy G. is sérülés miatti hosszú kihagyás után léphetett újra pályára.

Nyíregyháza Spartacus vegyes – Baia Mare 3-2 (2-2)

Nyíregyháza: Fejér – Kardos, Papucsek(Herczku), Szűcs, Jánvári (Tagai), Szőr, Pataki (Nagy G.), Girdán (Tangel), Artner, Pantovic, Oláh(Torkos)  

Edző: Feczkó Tamás és Tudja Dávid