Győzelem a Jászberény ellen - magabiztosan nyertek a röplabdások

A Jászberányt fogadta a női röplabda Extraligában a Fatum Nyíregyháza. A mieink jó játékkal, magabiztosan nyerték a szetteket, és 3-0-ra győztek. 

Fatum-Nyíregyháza – Jászberény Volleyball Team 3-0 (20, 13, 13)

Nyíregyháza: Vasileva 10, Varga 15, Genesis 1, Pintér A. 5, Lymareva 14, Lohman 12. Csere: Tóth F. (liberó), Szabó L. 2, Koseková 3. Vezetőedző: Hollósy László.

Jászberény: Silchenkova 10, Borsos 4, Ventura 3, Tóth E. 5, Bulajic 4, Alishanova 3. Csere: Radomszki, Piatek (liberók), Szerényi 2, Mészáros Zs., Faragó, Mizsei. Vezetőedző: Makai Péter.

Hollósy László vezetőedző: - Amellett, hogy begyűjtöttük a három pontot, nagyon örülök, hogy újra szépen és demonstratívan sikerült játszanunk. Kezdünk visszatalálni arra az ösvényre, amelyet elkezdtünk. Nagyon kértem a lányokat, hogy emelkedjünk felül a fáradtságon vagy azon, hogy ez „csak” egy bajnoki. Nekünk minden mérkőzést komolyan kell vennünk és ezt plántáltam a lányokba. Ezen az estén nagyon nagy százalékkal megcsinálták a játékosaim, amit kértünk tőlük. Aminek mégis a legjobban örülök, hogy tényleg akarták a győzelmet és fegyelmezettek voltak.