Főpróbát tartott a futsal csapat az Újpest ellen
Fotó: Trifonov Éva

Utolsó felkészülési meccsén az Újpestet látta vendégül az A Stúdio Futsal Nyíregyháza csapata. Nem csupán védekezésben mutatott biztató dolgokat az első tíz percben a hazai csapat, az ötödik minutumban például a találkozó addigi legnagyobb helyzetét hagyták ki a mieink. A csapatok már felvették a tétmeccsek keménységét, határozottan beleálltak a párharcokba.

Az Újpest idővel feltörte a nyíregyházi reteszt, sarokrúgást követően megszerezte a vezetést. Benne volt az egyenlítés lehetősége, ám a vendégek kapusa kevesebb mint egy perc leforgása alatt kétszer is bravúrral hárított. Bosszankodhattunk az elpuskázott helyzetek miatt, ugyanis a lilák két légiósából az egyik, Lucas növelte csapata előnyét, majd 24 másodperccel a játékrész vége előtt Horváth Benedek szép egyéni akcióból megszerezte a harmadik újpesti gólt.

A második félidőben is megvoltak a lehetőségeink. A becsületgól összejött, Lakatos László eredményes mezőnymunka után Varga Dániel elé tálalt, aki a kapuba lőtt.

A következő mérkőzés már éles lesz: augusztus 15-én, 19 órakor a Veszprémet fogadják a mieink a bajnokság első fordulójában.

Felkészülési mérkőzés
A’Studió Futsal Nyíregyháza–Újpest 1–6 (0–3)
Nyíregyháza: Hegyes – Kovács R., Kovács E., Lakatos L., Pataki. Csere: Varga, Gyügyei, Kovács G., Ladányi, Lakatos P., Krajnyák, Szabolcsi, Kertész. Vezetőedző: Lovas Norbert.
Gól: Varga, illetve Harnisch 2, Lucas, Horváth, Szeghy, Suscsák.