Fontos információk a nyári napközis táborokkal kapcsolatban
Fotó: Illusztráció

A buszjáratok minden hétköznap 7.15 órakor menetrendszerűen indulnak. Az alábbiakban a NYÍRVV Nonprofit Kft. tájékoztatását közöljük:

Kérjük a gyermekek reggel, legkésőbb 7 óra 10 percre legyenek a megjelölt buszmegállóban. Nem tudunk várni a később érkezőkre!

Az autóbuszokra a tájékoztatóban megjelölt buszmegállókban van lehetőség a fel- illetve leszállásra, kérjük a szülőket figyeljenek a buszmegállók elnevezéseire.

Akiknél változás történik, és mégis igénybe szeretnék venni a busszal történő utaztatást, kérjük, a buszköltség megfizetését, melynek igazolását szíveskedjenek elküldeni a kovacs.maria@nyirvv.hu email címre.

Buszos szállítás költsége: 4.500 Ft/fő/turnus

Felhívjuk továbbá a figyelmet, hogy a táborok részvételi díjának befizetési határideje lejárt! Amennyiben mégis van, aki nem teljesítette a fizetési kötelezettségét, kérjük, haladéktalanul rendezze, hogy a szabad helyekre tudjanak jelentkezni más gyermekek is.

NYÍRVV NONPROFIT KFT. - 11744003-20580023 (OTP Bank Nyrt.)

(A megjegyzés rovatban a gyermek nevét, lakcímét, valamint a tábor turnusát és helyszínét szíveskedjenek rögzíteni! Táborok rövidítése pl.: Kisvakond tábor 2. turnus – 2K, Futorobi 3. turnus – 3F, Múzeumfalu 5. turnus – 5M)

Amennyiben valamelyik gyermek megbetegszik, kérjük, hogy azonnal jelezzék az orvosi igazolás megküldésével a kovacs.maria@nyirvv.hu email címre. Minden esetben felajánlunk egy másik turnusban való részvételt a gyermeknek. Ha a szülő ezt nem fogadja el, csak abban az esetben áll módunkban visszautalni a már befizetett díjat, ha az orvosi igazolást még aznap beszkennelve megküldik a fenti email címre.

 

Forrás: NYÍRVV Nonprofit Kft.