Folytatódnak a bajnokságok és az edzések  - Új címert mutatott be az Aqua SE

A színek megmaradtak, de egy új, letisztult címert mutatott be a napokban az Aqua SE. A nyíregyházi klub ezzel is szeretné jelezni, hogy egy fiatalos, lendületes egyesületről van szó. 

- Sok pozitív visszajelezést kaptunk már az új címerrel kapcsolatban, a közösségi felületeken mutattuk be. Próbáltuk hangsúlyozni az egyesület modernitását ezzel az új címerrel. A régi színeket, a kéket és a sárgát megtartottuk, viszont erős ráncfelvarráson esett át a régi. Egy fiatalos klubról van szó, így teljes arculatváltás lesz, Az új felszereléseken, a sapkákon, kisbuszokon is ezt használjuk majd a jövőben – mondta Szakács Roland, az Aqua SE elnöke.

A koronavírus-járvány a vízilabdásokat is komolyan érintette. Szerencsére sem az edzések, sem a mérkőzések nem maradnak el, igaz a szülők találkozókon most nem láthatják a gyerekeket. 

- A vírushelyzet minket is érintett, de szerencsére az új uszodában tudunk edzeni, teljes kapacitással működünk, minden csapatnak biztosított a lehetőség a tréningekre, és zárt kapuk mögött mérkőzéseket is játszhatunk. A bajnokságok nem álltak le, tovább folytatódnak. A szülők most ugyan nem szurkolhatnak a helyszínen, de ősz elején láthatták már a csapatot az új hazai medencében – tette hozzá a klub vezetője.

Az Aqua SE fiataljai jól szerepelnek a bajnokságokban, több korosztályban is versenyeznek a klub együttesei. Egyre népszerűbb a lányok körében is a játék, és az ősszel több szép sikert is arattak.