Féltávnál a kispályások - Kilenc csapat még százszázalékos

Féltávhoz érkezett a Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság. Több mint 300 mérkőzést rendeztek eddig. A bajnokság népszerűsége töretlen. 

600 mérkőzést rendeznek ősszel a kispályás bajnokság során, és jelenleg féltávnál tart az idény. Az esős időjárás most nehezíti a szervezők munkáját, és ha tartósan ilyen marad az idő, akkor a tervezett október vége helyett novemberben fejeződik be a szezon. Segíti viszont a lebonyolítást, hogy a kis műfüves pályán is rendezhetnek találkozókat, itt esőben is lehet futballozni. A bajnokság színvonala tovább erősödött. Az öregfiúknál három csoportot kellett kialakítani, és az A csoportban is nagy csaták zajlanak. 

- Nagyon komoly színvonal van, és kilenc csapat mérlege még makulátlan. Ilyen az elmúlt években az őszi szezon felénél nem volt. Ami szintén örömteli, hogy sportszerű mérkőzéseket vívnak az együttesek, kevés volt eddig a piros lap. A műfüves pálya sokat segít, hétfőn is tudtak esőben is játszani a gárdák, de ha marad ez a csapadékos idő, akkor lesz csúszás a befejezésnél – mondta Dajka László főszervező.  

A tervek szerint az őszi szabadtéri szezon után indulna a terembajnokság, itt negyven csapat vehet részt, húsz már nevezett.