Feloldották a behajtási korlátozásokat: friss útinfók a Benczúr-Bessenyei térről
Fotó: Szarka Lajos

Befejeződtek az aszfaltozási munkálatok a Bessenyei tér keleti oldalán (Kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztály felőli oldal) és a Benczúr tér nyugati oldalán (Kölcsey Ferenc Gimnázium felőli oldal), ezáltal a behajtási korlátozások feloldásra kerültek. 

Ezekben az utcákban a 30 km/h-s sebességkorlátozás érvényben tartása mellett biztosított a közlekedés. Továbbá a Báthori utcában helyre állt az egyirányú forgalmi rend, az utca ismételten a Benczúr tér irányából közelíthető meg gépjárművel.

Benczúr tér Jósa András Múzeum felőli oldala a Benczúr tér 21. sz., vagyis a múzeum előtti szakasz az útépítési munkálatok alatt zsákutcaként üzemel, az utca gépjárművel történő megközelítése célforgalom esetén a Kiss Ernő utca irányából is biztosított, zsákutca, kétirányú forgalom, 30 km/s sebességkorlátozás, megállni tilos, valamint útszűkület jelzések mellett. A korlátozások itt várhatóan egy hétig lesznek érvényben.

Bessenyei tér Móricz Zsigmond Színház felőli oldalán az útépítési munkálatokat továbbra is teljes útlezárás mellett végzik. Ez az oldal gépjárművel átmenetileg nem megközelíthető. A Színház utca továbbra is zsákutca, megközelítése kétirányú forgalom, illetve 30 km/h sebességkorlátozás mellett biztosított. A korlátozások itt várhatóan november végéig lesznek érvényben.

Kérjük, aki teheti válasszon másik útvonalat!

Köszönjük a gépjárművezetők, az arra közlekedő gyalogosok türelmét és megértését.