Ételt osztott a Szpari - a gyereküket egyedül nevelő családokat segítette a futball club.

Ételt osztott a Nyíregyháza Spartacus. A labdarúgó klub a gyereküket egyedül nevelő családokat várta a Városi Stadionban 150 adag meleg étellel, csokoládéval. A csapatra még egy mérkőzés vár ősszel, Dorogon. 

A Nyíregyháza Spartacus szeretett volna segíteni azoknak, akik nehezebb körülmények között élnek. Meleg étel várta azokat a családokat, ahol a szülők egyedül nevelik a kicsiket. A klub felvette a kapcsolatot szociális szervezetekkel is, akik pontosan tudták, kik azok, akiknek jól esik egy tál meleg étel. Az osztásban a Szpari férfi és női szakága is részt vett. Az ételek előre csomagolva érkeztek. Pénteken este már a Gyermekjóléti Alapellátó Intézménybe látogatnak a Spartacus képviselői, ahová ajándékokat visznek.

Ami a labdarúgó együttest illeti, vasárnap még egy bajnoki vár a csapatra Dorogon. A házigazda szerdán a Magyar Kupában büntetőkkel legyőzte a Debrecent, így jó formában várhatják az őszi zárómeccset. A Szpari sem panaszkodhat, 5 találkozót nyert a gárda zsinórban. A tabellán is minimális a különbség a csapatok között, a Nyíregyháza 28 pontot szerezve a 8., míg a Dorog 27 ponttal a 10. Augusztusban már találkoztak az együttesek, akkor a Városi Stadionban 1-0-ra a dorogiak nyertek, így ezért is szeretne visszavágni a Spartacus.