Elő a fényképezőkkel! Július 20-ig még várjuk a Városi séta fotópályázatra érkező fotókat!
Fotó: Kohut Árpád

Július 20-a éjfélig várjuk a Nyíregyházán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, érdekes épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott számotokra legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat.

Ne hagyd ki Te sem a lehetőséget, hiszen értékes meglepetésekkel ajándékozzuk meg a közönségszavazáson legtöbb kedvelést összegyűjtőket.

Minden pályázó csak egy darab Nyíregyházán készült fotóval nevezhet, maximum 25 MB méretig. A fotókat a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com mail címre történő beküldéssel tudjátok hozzánk eljuttatni. 

A fotópályázat célja, hogy bemutassuk Nyíregyháza sokszínűségét, szépségeit, hangulatát, látnivalóit – ezzel lehetőséget adva, hogy élményeiteket megoszthassátok a nagyvilággal.

A beküldött fotók elbírálása és a közönségszavazatok “like” formában történő összegyűjtése a Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalon kerül lebonyolításra.

Nevezési intervallum: 2020. július 01. - 2020. július 20. éjfél

Facebook szavazatok leadásának intervalluma: 2020. július 21.- 2020. augusztus 15.

Eredményhirdetés: 2020. augusztus 16.

A legtöbb szavazatot begyűjtő fotó beküldője 150 ezer forint értékű műszaki vásárlási utalványban részesül!

Továbbá a Város-Kép Nonprofit Kft. szakmai zsűrije által kiválasztott legjobb fénykép a RENOMÉ PRINT KFT. (4400 Nyíregyháza, Szent István u. 4.) felajánlásával 30 ezer forint értékű vásárlási utalványt vihet haza! 

 

A Városi séta fotópályázat részletes leírása ide kattintva olvasható!