Városi séta! –  Nyíregyházán készült legjobb fotóitokkal nevezhettek az értékes ajándékokért!

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatának támogatásával a Város-Kép Nonprofit Kft.  „Városi séta!” címmel fotópályázatot hirdet. Várjuk a Nyíregyházán készült különleges eseményeket, elkapott pillanatokat, tereket, szobrokat, padokat, utcabútorokat, érdekes épületeket, építészeti különlegességeket, parkokat, játszótereket, utcákat, eldugott és nem eldugott számotokra legkedvesebb városrészeket bemutató fotókat!

A fotópályázat célja, hogy bemutassuk Nyíregyháza sokszínűségét, szépségeit, hangulatát, látnivalóit – ezzel lehetőséget adva, hogy élményeiteket megoszthassátok a nagyvilággal.

Pályázók köre: természetes személyek, azaz bárki, aki Nyíregyházán sétálva megörökítette a számára legkedvesebb, legérdekesebb, legszebb látnivalókat. Várjuk mindazok fotóit, akik a telefonjukkal vagy fényképezőgépükkel megragadtak egy-egy szép pillanatot, egy legkedvesebb élményt, emléket!

E nyilvános pályázaton bárki részt vehet, életkortól vagy lakóhelytől függetlenül. Pályázni bármilyen témájú, de kizárólag Nyíregyházán készült fotóval lehet.

A beküldött pályaművek a beküldési határidő után, Nyíregyháza MJV Facebook oldalán kerülnek közzétételre. A pályázók a fotók beküldésével hozzájárulnak, hogy a beküldött képek nyilvánosságra kerüljenek és azok a pályázat lezárultát követően is megtalálhatóak legyenek a nyiregyhaza.hu weboldalon és Facebook oldalán, a beküldő nevének feltüntetésével. A fotók ettől eltérő célokra való felhasználása csak az alkotóval történő külön megállapodás alapján történhet.

A fotók beküldési határideje: 2020. július 20. éjfél

Minden pályázó csak egy darab Nyíregyházán készült fotóval nevezhet, maximum 25 MB méretig. A fotókat a nyiregyhazifotopalyazat@gmail.com mail címre történő beküldéssel tudjátok hozzánk eljuttatni. 

A beküldött fotónak címet kell adni, a konkrét helyszín megjelölésével. Ha valaki fotójához bármilyen kedves élmény, mások számára is érdekes információ, esetleg ismert, vagy még nem ismert legenda fűződik és azt szívesen megosztaná velünk, illetve a követőkkel, kérjük a beküldött fotóval együtt, e-mailben tegye meg!  (A plusz információ megküldése nem kötelező a pályázaton történő érvényes részvételhez!)

A beküldött fotók elbírálása és a közönségszavazatok “like” formában történő összegyűjtése a Nyíregyháza MJV hivatalos Facebook oldalon kerül lebonyolításra.

Nyíregyháza a magasból - Várjuk a Te kedvenc felvételedet is!

A kép beküldésével a pályázó hozzájárul személyes adatainak (név, e-mail cím, esetleg fotón szereplő személyek) kezeléséhez, közösségi oldalunkon, weboldalunkon történő megosztásához.

Az első  fénykép, ami Facebookon a legtöbb szavazatot elérő „alkotás” ajándékban részesül!

Ez még nem minden! Jelöld meg kommentben 3 ismerősöd, nyomj egy megosztás gombot a Facebook bejegyzésünkön, hogy ismerőseid is értesüljenek a fotópályázatról és a tiéd lehet három nap, két éjszaka a Pangea Hotel varázslatos világában! (Az utalvány a szállással előre egyeztetett időpontban, félpanziós ellátással vehető igénybe.)

Magyarország egyedülálló állatkeri szállodája, a Pangea Hotel

Nevezési intervallum: 2020. július 01. - 2020. július 20. éjfél

Facebook szavazatok leadásának intervalluma: 2020. július 21.- 2020. augusztus 15.

Eredményhirdetés: 2020. augusztus 16.

A nyerteseket a Nyíregyháza MJV Facebook oldalán közzétett bejegyzésben, illetve e-mailben is értesítjük.

Kérjük, hogy a fotó beküldésénél olyan e-mail címet adj meg, amelyet ténylegesen használsz. Az ajándékok átvételéről a nyertesekkel személyesen egyeztetünk.

A legtöbb szavazatot begyűjtő fotó beküldője 150 ezer forint értékű műszaki vásárlási utalványban részesül!

Továbbá, a Város-Kép Nonprofit Kft. szakmai zsűrije által kiválasztott legjobb fénykép a RENOMÉ PRINT KFT. (4400 Nyíregyháza, Szent István u. 4.) felajánlásával 30 ezer Ft értékű vásárlási utalványt vihet haza! 

Szabályzat: A pályázat beküldésével a pályázó egyben nyilatkozik arról is, hogy a beküldött felvétellel kapcsolatban harmadik személynek személyiségi, szerzői és bármely egyéb védelmet élvező jogosultsága nem áll fenn, illetve ilyen fennállása esetén attól a Város-Kép Nonprofit Kft.-t a pályázó feltétel nélkül mentesíti. Csak olyan fotóval történő nevezést fogadunk el, amelyet vagy a beküldő készített, vagy annak készítéséhez kifejezetten hozzájárult. A Város-Kép Nonprofit Kft. – mint a pályázatot kiíró – jogosult a moderációra, a képeket a feltöltést követően 24 órán belül moderálja, illetve az olyan kommenteket, amelyek a becsület csorbítására alkalmas tényt tartalmaznak, vagy ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használnak, haladéktalanul törli.

A Város-Kép Nonprofit Kft. fenntartja a jogot a pályázat kiírásának egyoldalú megváltoztatására.  A Város-Kép Nonprofit Kft. a büntetőjogi vagy egyes szabálysértésekről szóló jogszabályban foglaltakat sértő tartalmú pályázatokat, valamint az alapvető emberi jogokat, illetve személyes jogosultságokat vagy a jó ízlést sértő műveket indoklás nélkül törli a pályázat publikálása előtt, így azok a beküldött fotók a pályázaton nem vehetnek részt.