Döntésre várva - Nyíregyházán még bíznak abban, hogy folytatódik a szezon

Lassan öt hete annak, hogy utoljára együtt edzhettek a Nyíregyháza Spartacus játékosai. A keret tagjai azóta egyénileg tréningeznek. Darabos Balázs erőnléti edző folyamatosan küldi a feladatokat. 

- Nyomon követem a játékosok edzéseit, és az eredményeket videó formátumban és GPS adatként is megkapom. Nagyon elégedett vagyok velük, heti hat edzés mellett vasárnap pihenhetnek. Úgy készülünk, hogy folytatódik a bajnokság! Különböző tesztfutások is vannak a programban, és a héten is jó eredményeket produkáltak. Nem féltem a fiúkat, ha bejelentik, hogy folytatódhat a bajnokság, jó állapotban kezdhetnénk a közös labdás tréningeket - mondta Darabos Balázs. 

Az erőnléti edző optimista, bízik abban, hogy a tavaszi hátralévő meccseket lejátszhatja a csapat. 

- Van egy olyan érzésem, hogy a szövetség is nagyon szeretné, ha lejátszanánk a tavaszi idényt. Nem szeretném, ha meglepetésként érne minket a döntés a folytatásról, ezért úgy készülünk, hogy lesznek meccsek. A játékosaink készen állnak fizikailag, de 3-4 hét labdás tréningre azért szükség lesz az első találkozó előtt - tette hozzá az erőnléti edző.