Dobogón a Formula 4-ben - Révész Levente második lett az újoncok között

A harmadik fordulót rendezték a Formula-4-es Olasz Bajnokságban. A Róma melletti Autodromo Vallelunga pályán 30 pilóta szállt harcba az első helyért, köztük Révész Levente is. A fiatal magyar versenyző már az edzéseken sem ment rosszul. Bár ez az első év, hogy Formula autóban ül, egyre jobb köridőket ér el. Három versenyt is rendeznek egy-egy hétvége alatt, és az elsőben a 21. lett, itt a győzelmet Ollie Bearman szerezte meg. 

A második futamban fantasztikusan ment Révész Levente, és a kilencedik helyen intette le a kockás zászló. Egy baleset miatt biztonsági autót is be kellett küldeni a verseny során, de ez sem zavarta meg a magyar versenyzőt.  Levente ezzel az újoncok között a második lett, így dobogóra is állhatott. A futamot ezúttal is Bearman nyerte. 

A harmadik futam óriási balesetet is hozott, piros zászlóval meg is kellett állítani egyszer a versenyt. Az AKM Motorsport nyíregyházi pilótája ezúttal is remekül ment, és végül 13. lett. A versenyt most is Bearman nyerte, akit nem lehetett a hétvégén legyőzni, és vezet összetettben.  

Az olasz Formula-4-es bajnokság július 25-én Imolában folytatódik.