CEV Kupa - a Mladost Zagreb ellen lép pályára szerdán a Fatum Nyíregyháza

CEV Kupa mérkőzést játszik szerdán a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások a horvát Mladost Zagreg együttesét fogadják. A találkozót a Continental Arénában rendezik. 

A román Targoviste ellen hatalmas csatát vívott a CEV Kupa legutóbbi fordulójában a Fatum Nyíregyháza. A női röplabdások kiharcolták a továbbjutást, most pedig a horvát Mladost Zagreb ellen készülhetnek. A horvátok fiatal, magas kerettel rendelkeznek, és Hollósy László együttese a nyári felkészülés során már megmérkőzött velük. A tréner nem számít könnyű meccsre szerdán. 

- Egy nagyon kemény mérkőzésre számítok, sokan azt gondolják, hogy a Targoviste legyőzése után egyértelmű a továbbjutásunk. Egy fiatal, jó erőkből álló együttest fogadunk - mondta Hollósy László vezetőedző. 

A horvátok a Kastela csapatát búcsúztatták az előző körben, a nyíregyháziaknál pedig több változás is lehet a megszokott kezdőben. Mivel a csapat bajnoki és kupameccseket is vív, így rotáció várható, azok is lehetőséget kapnak, akik legutóbb kevesebbet szerepeltek. A Continental Arénában többször rendeztek már nemzetközi röplabda mérkőzést, februárban pedig a Magyar Kupa női döntőjét és a bronzmecsset is itt tartják. A nemzetközi szövetség képviselői ilyenkor mindent ellenőriznek, a talaj mellett a kiszolgáló létesítményeket és a világítást is.  A Fatum Nyíregyháza-Mladost Zagreb CEV Kupa mérkőzés szerdán 18 órakor kezdődik.