Borsodi vendégek - a Kazincbarcikát fogadja vasárnap a Nyíregyháza Spartacus

A Kazincbarcikát fogadja a hétvégén a Nyíregyháza Spartacus. Mindkét csapat számára fontos lenne a pontszerzés, így izgalmas mérkőzés várható. A Szparinál szeretnék megszerezni a tavaszi első győzelmet. 

44. alkalommal találkozik egymással vasárnap a Nyíregyháza Spartacus és a Kazincbarcika. Ősszel izgalmas mérkőzést vívott a két gárda, és 2-2 lett a végeredmény. A borsodiak jelenleg a 15. helyen állnak a tabellán, 27 pontot gyűjtöttek. A legutóbbi forduló számukra sem sikerült jól, 2-0-ra kikaptak a Vasastól hazai környezetben. A Szpari is szeretne javítani a hétvégén.

- A Kazincbarcika ellen az elmúlt időszakban kicsit sikeresebb vagyunk, de mindig nehéz mérkőzést vívunk. A pontok sajnos nem úgy jöttek ahogy terveztük, a játék képével - az Ajka meccs kivételével - nem volt probléma, mindig arra törekszünk, hogy sok helyzetet dolgozzunk ki, és meg is voltak a lehetőségeink. Izgalmas mérkőzések vannak a hátunk mögött, és fontos a jövőben, hogy az első perctől kezdve maximálisan koncentráljunk. Meg kell nyerni a párharcokat, határozottnak kell lennünk, és akkor győzni fogunk. El kell kezdenünk gyűjteni a pontokat - mondta Lengyel Roland vezetőedző. 

Bár a hangulat nem olyan jó mint amikor zsinórban hatszor nyert a csapat, a keret tagjai előre tekintenek, és vasárnap mindenképp győzni szeretnének. Ezúttal már nincs eltiltott hazai oldalon, így lapok miatt senkinek nem kell kihagynia a mérkőzést. A kazincbarcikai klub jelezte, hogy várhatóan szép számban érkeznek a találkozóra vendég szurkolók is. A mérkőzés vasárnap 14.30-kor kezdődik a Városi Stadionban.