Betörés a Selyem utcán: a nyíregyházi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik

Rablás elkövetésének gyanúja miatt keresik.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 15010/4176/2020. bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás adatai szerint az eddig ismeretlen férfi 2020. november 27-én 17 óra 5 perc körül bement egy Nyíregyháza, Selyem utcán található üzletbe, ahol az ott dolgozótól a bevételt követelte. Az eladó az ismeretlen férfi követelésének eleget tett, aki ezután a készpénzzel együtt a helyszínről elmenekült. Az elkövető felkutatására tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A feltételezett elkövetőről, aki körülbelül 175 cm magas, fekete kabátot, fekete baseballsapkát, valamint egy szürke nadrágot viselt, képfelvétel áll rendelkezésre.

A rendőrség kéri, hogy jelentkezzenek azok, akik felismerik a képeken látható, eddig ismeretlen személyazonosságú férfit, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.

Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 

Forrás: police.hu