Béres Alexandra újból megmozgatta a nyíregyháziakat

Béres Alexandra tartott edzést a Mozdulj Nyíregyháza keretében. A tréner népszerű a megyeszékhelyen, ezúttal is sokan vettek részt az óráján. Március 27-én Rubint Réka érkezik. 

Ismét benépesült a Continental Aréna. A Mozdulj Nyíregyháza keretében Béres Alexandra mozgatta meg a nyíregyháziakat. Sokan vettek részt az eseményen, mely a nyíregyháziak számára ingyenes volt. Béres Alexandra már hetedik alkalommal tartott órát a megyeszékhelyen. 

- A célom az volt, hogy sok mosolygós arcot lássak. Nem azt akartam, hogy nagyon elfáradjanak a résztvevők, ezért egy közepes intenzitású, egymásra épülő gyakorlatsort hoztam. Nyíregyházára mindig örömmel jövök, és ez a rendezvény remek alkalom arra, hogy együtt, közösen mozogjunk - mondta Béres Alexandra edző. 

A Mozdulj Nyíregyháza nagyon népszerű, két héttel ezelőtt Katus Attila tartott edzést a Continental Arénába. A program legfőbb célja az, hogy minél többen sportoljanak. 

- Sportos városunk van, a hölgyek pedig Nyíregyházán kimondottan sportosak. Mindez azért is fontos, mert ezzel példát mutatnak a gyerekeiknek, akik ebben nőnek fel, és ők is rendszeresen mozogni fognak, ezzel sokat tesznek az egészségükért - mondta Dr. Szabó Tünde sportért felelős államtitkár. 

A Mozdulj Nyíregyháza minden napra kínál ingyenes sportolási lehetőséget a város lakóinak. Vannak idősebbeknek, gyerekeknek és családoknak szóló mozgásformák is. Minden évben több alkalommal neves edzőket is meghívnak, így március 27-én Rubint Réka tart majd edzést az Arénában.