Bangó Margit is fellép a Rózsakert Szabadtéri Színpadon!

A Swing à la Django zenekarral közös műsorát júliusban láthatjuk.

Bangó Margit világhírű cigány- és magyarnóta-énekes is fellép idén nyáron a Rózsakert Szabadtéri Színpadon 2022. július 9-én, szombaton. Több mint ötven évnyi munkásságának, eddigi életművének legismertebb dalait hallhatja a közönség, amely sok százéves magyar és roma értékeket őriz.

A koncerten a művésznőt a tavalyi DAL döntős zenekara, a Hungarian Django Swing stílust megteremtő Swing à la Django zenekar kíséri végig, akik az elmúlt években Belgiumban, Németországban, Finnországban és Erdélyben koncerteztek, ezen kívül olyan különleges helyszínekre is kaptak meghívást, mint a bécsi Musikverein, a londoni Soho vagy a pekingi Intercontinental Hotel. Magyarországon számos fellépés mellett a Prima Primissima Díj Gálakoncertjén, a Sziget Fesztiválon vagy a CAFe Budapest Fesztiválon láthattuk színpadon őket. 

A Kossuth-díjas előadóművész, Bangó Margit magával ragadó, őszinte előadásmódjának és a kiváló Swing a' la Django együttes zenéjének köszönhetően egy igazán különleges nyár esti élménynek ígérkezik ez a koncert."

A koncert időpontja, helyszíne: 2022. július 9. (szombat) 20.30, Rózsakert Szabadtéri Színpad, Nyíregyháza

Jegyek a Móricz Zsigmond Színház Jegyirodájában, online pedig itt érhetőek el:

https://moriczszinhaz.jegy.hu/program/bango-margit-es-a-swing-a-la-django-koncertje-135861/830502