Az Újpest érkezik - hazai bajnokit játszik csütörtökön a Fatum Nyíregyháza

Az Újpestet fogadja a női röplabda bajnokságban a Fatum Nyíregyháza. Hollósy László csapata eddig mindegyik mérkőzését megnyerte, és szeretné csütörtökön folytatni a sort. 

Négy meccs, négy győzelem. Ez a mérlege eddig a Fatum Nyíregyházának. A női röplabda együttes vezeti a tabellát a bajnokságban. Öt meccs, egy győzelem, négy vereség. Ez pedig már az Újpest eddigi bajnoki mutatója. A fővárosiak rosszul kezdték a szezont, csak a 6. pozíciót foglalják el. Csütörtökön a Continental Arénában találkoznak a felek. Hollósy László vezetőedző a héten ünnepelte születésnapját, a csapattól ajándékba egy újabb győzelmet szeretne kapni. Legutóbb Jászberényben a csapat bebizonyította, hogy hátrányból is képes fordítani. 

- Én eltekintenék azért az ilyen izgalmaktól, a Jászberény hihetetlen extázisban játszott, de örömteli, hogy így is tudtunk nyerni. Szeretnénk egy jó játékkal előrukkolni, az Újpestnek ez az utolsó esélye, így egy nagyon éles mérkőzésre számítok - mondta Hollósy László vezetőedző.  

A nyíregyháziaknál mindenki bevethető, és a játékosok jó formában várhatják a találkozót. A mérkőzés csütörtökön 18 órakor kezdődik.