Az igazi foci helyett marad a FIFA  - A Szpari játékosa egyre jobb az E-sportban

Továbbra is egyéni edzésekkel készülnek a Nyíregyháza Spartacus labdarúgói. Ötvös Bence is folyamatosan tréningezik, és reménykedik, hogy folytatódhat az idény. 

- Rendben vagyunk, elég kemény edzésprogramot kaptunk a stábtól, olyan mint egy mini alapozás. De tudjuk, hogy szükség van erre, csak a labda nagyon hiányzik. Hornyák Marcellel együtt dolgozunk, a korlátozások miatt a stadion melletti erdőben tréningezünk. Minden délelőtt ez a program, és bízunk abban, hogy folytatódhat még a szezon, bár egyre kevesebb esélyt látok erre – mondta Ötvös Bence.

A fiatal, saját nevelésű játékos a délutánt a barátnőjével tölti, de a focitól ekkor sem szakad el teljesen.

- Mivel a barátnőm az érettségire készül, így amíg én edzek, neki iskola van. Aztán segítek neki felkészülni az érettségire, vártuk a döntést ebben az ügyben, hogy milyen formában tartják meg. Amikor pedig egyedül tanul, akkor előveszem a FIFA játékot. Az elmúlt hetekben kezdtem csak el, én válogattam össze a játékosokat a csapatomba, és online játszok, mindig akad ellenfél. Úgy érzem egyre jobban megy, de azért a valódi foci az igazi – tette hozzá Ötvös Bence.