A Vasas ellen lépnek pályára
A Vasas ellen játssza következő alapszakasz mérkőzését a Fatum-Nyíregyháza NRK. A női röplabdásoknak nem sikerült a hétvégén győzelmet aratni a Békéscsabával szemben, de megszorongatták a bajnoki címvédő csapatot. Ezért bíznak benne, hogy pénteken is küzdelmes mérkőzés várható, ahol végre sikerül megverniük egy olyan nagynevű ellenfelet, mint a Vasast.

A Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapata hétvégén a Békéscsabával csapott össze. Az első szettet sikerült megnyerniük a nyíregyházi lányoknak, de a második szettben már nem volt szerencséjük és ez rányomta a bélyegét a meccs további részére. Erdősné Balogh Erika szerint nagyon küzdöttek a lányok. Van bennük hiányérzet, hiszen ha a második szettet sikerült volna behozniuk, akkor még az is lehet, hogy győzelemmel térnek haza, de most már a következő összecsapásra összpontosítanak, és nagy erővel készülnek a Vasas elleni mérkőzésre, amit a Bem iskolában fognak játszani.

[video]

TAKTIKAI UTASÍTÁSOK

Erdősné Balogh Erika, a csapat edzője a Nyíregyházi Televízió kérdésére elmondta: – A Vasasról annyit kell tudni, hogy a magyar kupában is a döntőbe jutásért játszik és nagyon simán verte a TF-et 3-0-ra. A héten lesz ennek egy visszavágója. Nem lehet őket leírni olyan szempontból, hogy majd elfáradnak. és akkor ellenünk könnyedén állnak föl. Ha frissebbek tudunk lenni, betartjuk pontosan a taktikai utasításokat, akkor játszhatunk egy jó meccset, és a labda gömbölyű, hátha sikerülne egy ilyen nagynevű ellenfelet is megvernünk.

KÖVETKEZIK A TEVA

A Vasas elleni mérkőzést a Nyíregyházi Televízió is közvetíti felvételről. Ezt követően nem sok idejük marad a pihenésre a Fatum-Nyíregyháza élvonalbeli női röplabdacsapatának, hiszen február elsején a TEVA Gödöllői RC ellen lépnek pályára.