Április 20-án újra Csillagfutás lesz a Bujtosi tó körül!

Most Ön is sokat tehet a daganatos megbetegedések elleni küzdelemért, méghozzá futással vagy gyaloglással. Április 20-án, szombaton immár ötödik alkalommal startolnak el a Csillagfutás lelkes résztvevői a Bujtosi Városligetben - erről adott tájékoztatást szerkesztőségünknek a szervező Omnis Forte Egyesület. A nagyszabású rendezvényen bárki elindulhat, korosztályi megkötés nélkül, hisz itt valóban csak a részvétel számít! A cél nemes: a bevételből a Jósa András Tagkórház onkológiai osztályát támogatják.

Nyíregyháza és a környék lakossága ismét közösen mozoghat a Csillagfutás elvezést kapott jótékonysági rendezvényen, melynek bevételével a Jósa András Tagkórház onkológiai osztályát kívánják támogatni. Már 5. alkalommal szervezik meg az eseményt, a nagy érdeklődésnek köszönhetően eddig több mint 5.000.000 forinttal támogatták a daganatos megbetegedések elleni küzdelmet.

1,5km, 4,5km, 9km-es távokat teljesíthetnek a résztvevők futva, gyalogolva, négylábú kedvenceikkel, vagy babakocsikkal, miközben a Bujtosi tó partja különböző fényekben pompázik.

Gondoltak azokra is, akik nem tudnak jelen lenni az eseményen, de szívügyük a daganatos megbetegedések elleni küzdelem: a futást elvégezhetik akár otthon is, a teljesítésigazolás elküldése után postázzuk az érmet!

Április 20-án 17:00-kor veszi kezdetét a Csillagfutás

A résztvevők nem csak a sportolás örömét élvezhetik ezen a napon, hiszen számos színpadi produkcióval, egyéb meglepetésekkel készülnek.

A nevezés folyamata gyors és egyszerű, melyet a ezen oldalon lehet megtenni.

Várunk mindenkit, aki egy igazi közösségi programon venne részt, sportolna, ezzel pedig támogatná a daganatos megbetegedések elleni küzdelmet!

Omnis Forte Egyesület

további info: https://csillagfutas.hu